"Матирајмо проблеме"

"Матирајмо проблеме"

Сјајни су одјеци школског хуманитарног шаховског турнира под називом "Матирајмо проблеме", одржаног 4.6.2024. године, на којем је увјерљиво тријумфовао Никола Мрковић, док су га на постољу пратили Михајло Витомир освојивши друго мјесто и Александар Шиљеговић, који је заузео треће мјесто.

 

Желимо да изразимо огромну захвалност Шаховском клубу "Славија" на помоћи у вези са свим техничким аспектима о којима су бринули током одржавања шаховског турнира и на донацији шест шаховских табли.

Посебну захвалност дугујемо партнерима на донацијама, Маринку Божовићу (100КМ) и кафићима: МаЛу 50(КМ), Анголо Верде (50КМ), Луксор (50КМ), Инкогнито (50КМ), Паб Метро (50КМ), Сквер (100КМ), Ајриш паб (100КМ), гости из "Фабрике" (60КМ), Верона (50КМ), ПС Ентер (100), Корекс СП Короња (60КМ) и Ермекс(50КМ).

Да је свијест о другима веома изражена код наших ученика, потврђује и чињеница да су наградни фонд од 900 КМ донирали у хуманитарне сврхе за помоћ дјеци са Косова са поруком "Нека свако помијерање фигуре буде и корак напријед ка бољем сутра за оне којима је потребна наша помоћ" ✨

Организатори турнира су мјешовити актив професора: Мира, Желимир, Бојана, Јелена, Марко, Кристина и Дивац.